Karen De Looze

Trainer

In 2013 behaalde zij een doctoraat in interdisciplinaire studies, met een specialisatie in medische integriteit en ethiek.

Karen werkt sinds 2014 bij G&I als trainer morele oordeelsvorming binnen ambtelijke organisaties in België en Nederland. Zij woont in België.

In 2013 behaalde zij een doctoraat in interdisciplinaire studies, met een specialisatie in medische integriteit en ethiek. Zij deed in tal van contexten ervaring op rond het thema interculturele integriteit, onder meer in Tanzania, Noord-Amerika en India. Sinds kort begeleidt zij gesprekken “integriteit” met als thema de verhoogde instroom van vluchtelingen in Europa.

Sinds 2013 werkt zij als trainer in opvoedingsethiek en verbindende communicatie. Ook gidst ze ouders en hulpverleners in haar privépraktijk. Daarnaast werkt ze als beleidscoördinator en begeleidt ze socratische gesprekken.

Karens ervaring met de brede thematiek rond integriteit en cultuur stelt haar in staat in een training steeds de juiste snaar te raken, snel te schakelen en haar stijl aan te passen aan de leerbehoeften van de cursisten én aan de desbetreffende organisatiecultuur.

Karen De Looze